Yrityksestä

Historia

Olemme vuonna 1991 perustettu yritys, jonka perusajatuksena on etsiä paras mahdollinen ratkaisu asiakkaalle. Aluksi keskityimme ohjelmointiin, suunnitteluun, konsultointiin ja koulutukseen.

Toimiminen pienellä paikkakunnilla vaatii laajapohjaisempaa toimintaa, joten laajensimme pian tietotekniikan eri osa-alueiden myyntiin. Laajensimme myös maantieteellisesti Nurmekseen.

Kaupan keskittymisen, verkkokaupan ja tietotekniikan murroksen siivittämänä haimme lisää etua yhdistymällä 2006 Lieksan Konepörssi Oy:n kanssa Tekniset-kyltin alle. Tekniset-ketju on osa eurooppalaista Euronics-yhteenliittymää, joka Euroopan on toiseksi suurin kodinkone- ja elektroniikka-alan osto-organisaatio. Näin pääsimme samalle tasolle hinnoissa muiden toimijoiden kanssa.

Yrittäjänä ja yrityksen vetäjänä on toiminut alusta asti Jyrki Nevalainen, joka valmistui datanomiksi vuonna 1988. Nykyään Jyrki toimii myös Tekniset-kauppiaana.

Palvelut

Olemme johtava ICT-asiantuntija Lieksa-Nurmes –alueella. Asiakkainamme ovat yritykset, yhteisöt ja kuluttaja-asiakkaat. Meillä on tietotekniikan huolto, josta saat avun niin pieniin kuin isoihinkin ongelmiin molemmilla paikkakunnilla.

Myymme kilpailukykyiseen hintaan tietokoneet, tabletit, oheislaitteet, ohjelmistot, puhelimet ja tarvikkeet. Meiltä löydät myös asennuksen ja opastuksen. Pyrimme auttamaan sinua, että saat ratkaisun ’avaimet käteen’ –periaatteella. Esimerkiksi saat älypuhelimen pienellä opastuksella käyttövalmiina pakettina.

Meiltä löydät kiinteät ja mobiilit tietoliikenneratkaisut. Suosittelemme kiinteäksi ratkaisuksi valokuitua, jossa kapasiteetti riittää vuosikymmeniksi eteenpäin. Olemme myös toteuttaneet eritasoisia sisäverkkoratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Toimitamme myös erilaisia valvonta- ja hälytysratkaisuja.

Sisaryritykseltämme Lieksan Konepörssiltä saat kodinkoneet ja viihde-elektroniikan kilpailukyiseen hintaan kotiin toimitettuina ja asennettuina.

Teemme myös pienimuotoisia sähkötöitä, kuten pistorasioiden ja lamppujen asennuksia.