Huoletonta turvaa tekniikalle

Kodintekniikka-alan tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu. Valmistajan myöntämä takuu päättyy aikanaan ja sen jälkeen mahdolliset korjauskustannukset jäävät vastuullesi, ellet ole hankkinut Jatkoturvaa.

Säästä kukkaroasi yllättäviltä kustannuksilta!

Yllättävän rikkoutumisen tapahtuessa, Jatkoturva korvaa korjauksen tai tuotevaihdon. Lue lisää ja tutustu ehtoihin esitteestämme.


Nauti nyt – maksa myöhemmin

Haluatko maksaa ostoksesi nyt vai myöhemmin? Entä haluatko turvata tuotteiden ostohinnan mahdollisten hintamuutosten varalta?

Tuohi Mastercard -kortti antaa jokaiselle ostoksellesi joustavasti maksuaikaa sekä vakuttaa sillä maksetut tuotteet hinnan muutosten varalta. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat tuotteesi myöhemmin ja jos joku myy samaa tuotetta halvemmalla, saat välirahan takaisin! Tällöin voit ostaa turvallisin mielin vaikka ennen alennusmyyntejä.

Lue tästä lisätietoja Tuohi Mastercardista www.tuohi.fi.


Helposti kotiin kuljetettuna – myös vanhojen pois vienti

Isot kodinkoneet ja esim. suuret taulutelevisiot saattavat aiheuttaa hankaluuksia kotiinkuljetuksen osalta. Me Euronicsillä toimitamme ostamasi tuotteet nopeasti ja turvallisesti haluamaasi osoitteeseen edullisesti. 

Viemme myös mennessämme vanhat koneet uusien alta pois ja hoidamme asianmukaisen kierrätyksen.


Kätevästi valmiiksi asennettuna

Meiltä Euronicsillä saat hankkimasi tuotteen toimintakuntoon asennettuna. Liedet, astianpesukoneet, pesukoneet sekä kylmälaitteet asennamme kätevästi valmiiseen paikkaan edullisesti.

Viihde-elektroniikan kytkentäasennukset onnistuvat helposti ammattilaisiltamme.

Myymälöissämme esiasennamme myös tietotekniikan laitteet käyttövalmiiksi.                


EURONICS - KOTIMAINEN KODINTEKNIIKKAKAUPPA

Euronics on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kodintekniikkaketju, jota hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset. Palvelemme Suomessa Euronics ja Tekniset myymälöillä, sekä Euronics.fi verkkokaupalla. Euronics Suomi kuuluu osana Euroopan suurimpaan kodintekniikan ostoryhmittymään. Meiltä voit tehdä ostoksia joko myymälästä tai verkkokaupasta, aivan valintasi mukaan. Käytössäsi on lähes 60 palvelevaa Euronics ja Tekniset liikettä, joista voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Me toimitamme. Me asennamme. Me välitämme.

Olemme luotettava, kotimainen, yli 30 vuotta toiminut kodintekniikka-alan yritys.


EUROOPAN SUURIN TARJOAA OIKEASTI EDUT, JOISTA MUUT VAIN PUHUVAT

Euronics.fi -verkkokauppa ja Euronics-myymälämme tarjoavat asiakkaillemme Euroopan suurimman kodintekniikkaketjun ostoedut, yhdistettynä paikalliseen palveluun. Tarjoamme alan johtavat brändit aina kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi asiakas saa asiantuntevan palvelun, nopeat toimitukset ja monipuoliset maksuehdot. Kotimaisena alan yrityksenä valikoimamme on tehty suomalaisen kuluttajan tarpeisiin sopivaksi ja kaikki toimitukset tapahtuvat Suomesta käsin. Euronics on varma ja turvallinen valinta.


EURONICS MYY ENEMMÄN

Euronics toimii 35 maassa. Yli 10 000 myymälää tavoittaa noin 600 miljoonaa asiakasta Euroopassa. Tämä on osoitus Euronicsin kilpailukykyisyydestä ja kustannustehokkaasta tavasta toimia. Tunnemme paikallisten asiakkaidemme todelliset tarpeet. Kun Euronics ostaa, se ostaa halvemmalla ja tämä näkyy suoraan myös sinun kukkarossasi.


Lieksa


Nurmes